Zvezda u kompletnom sastavu otputovala u Englesku, Milijaš dobio pojačanja za Ligu šampiona 1foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli će pokušati da u najjačem sastavu pruže otpor Mančester sitiju u meri u kojoj će to biti moguće.

U veoma lošem raspoloženju, posle dva superligaška poraza u poslednja tri kola, fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na megdan Mančester sitiju.

U poslednjih sedam godina, crveno-beli će sutra po treći put startovati u najelitnijem i najbogatijem evropskom klupskom takmičenju.

Barak Bahar, šef struke Zvezde, poveo je u Englesku kompletan igrački kadar tačnije 23 fudbalera: Omri Glazer, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek, Srđan Mijailović, Naser Điga, Uroš Spajić, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Marko Stamenić, Kings Kangva, Gelor Kanga, In Bom Hvan, Mirko Ivanić, Osman Bukari, Stefan Mitrović, Piter Olajinka, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Uroš Kabić, Šerif Endiaje i Žan Filip Kraso.

Na spisku nema Koste Nedeljkovića, Jovana Mijatovića i Jovana Šljivića, ali i oni su u među putnicima Crvene zvezde za Mančester samo što će biti na raspolaganju Nenadu Milijašu, treneru omladinaca koji će na startu Lige šampiona za mlade igrati takođe protiv Mančester Sitija. Taj duel je u 16 časova u trening centru engleskog tima, kao uvertira onome što ćemo potom gledati na Itihadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari