Zvezdan Terzić na čelu SD Crvena zvezda 1 foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Generalni direktor fudbalskog kluba danas je i zvanično izglasan za predsednika Upravnog odbora SD Crvena zvezda i odmah obećao pomoć ostalim sekcijama. Zanimljivo je da sednica nije nigde najavljena, niti jwe dosadašnji predsednik Nebojša Čović javno najavio povlačenje. Niti je na zvaničnom sajtu Sportskog društva nekoliko sati posle bilo reči o tome.

Prem Terzićevim rečima, fudbalski klub će ubuduće svake godine izdvajati 500.000 evra za pomoć manje profitabilnim sportovima u Zvezdinom sportskom društvu.

Obezbedićemo novog sponzora za sportsko društvo. Otvorićemo našu televiziju za promociju ostalih sportova. Omogućićemo prostor na našoj televiziji za reklamu potencijalnih sponzora drugih klubova. Stavićemo na raspolaganje određeni reklamni prostor na led displej tablama za sponzore drugih klubova na fudbalskim utakmicama. Na svaki drugi način ćemo sve naše resurse staviti na raspolaganje ostalim klubovima, pre svega u organizaciji i menadžmentu”, naveo je Terzić u pozdravnom govoru.

Terzić najavio borbu za titule u svim sportovima. Ili bar da Zvezdini klubovi budu konkurentni i borbi za titule.

Mi smo ogromna porodica od velike važnosti za čitavu drzavu, a pogotovu za mlade koji se identifikuju sa Crvenom zvezdom, i kroz Zvezdu pronalaze svoj identitet pobednika. Zbog toga imamo obavezu da u svakom smislu unapređujemo rad sportskog društva, pre svega na zadovoljstvo naših navijača… Mi iz fudbalskog kluba kao najvećeg kluba u okviru društva, imamo i dužnost i obavezu da vodimo i pomognemo svima onima koji te mogućnosti nemaju”, dodao je Terzić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari