Davor Dragičević se vraća u BiH 1Foto: RTRS

Davor Dragičević, otac nastradalog Davida, u Bosnu i Hercegovinu stiže u sredu, 27. oktobra, a kako je ranije spomenuo, razlog povratka je i odbijanje suda da mu da politički azil u Austriji.

Davor Dragičević je na svom Facebook profilu objavio konačan datum, s obzirom na to da je ranije za N1 Sarajevo rekao da će se najverovatnije vratiti krajem oktobra, ali nije precizirao kada, piše N1.

„Sreda, 27.10.2021. godine, aerodrom Sarajevo. Dolazak oko 14:20 sati“, napisao je kratko Dragičević, sugerišući da će doći prvo u glavni grad BiH, što je takođe ranije najavljivao.

Dragičević je poručio i to da će svoju borbu i „Pravdu za Davida“ nastaviti još jače i žešće nego pre.

„Videli smo da se za dve godine i devet meseci, koliko sam bio proteran iz BiH, apsolutno ništa nije dogodilo, zato što je svima u interesu da zataškaju ovaj slučaj i ovo ubistvo. Međutim, sa mojim povratkom mnogo stvari će biti jasnije i ja sam rekao da to nikad neću dozvoliti. Sva odgovornost je na državi BiH i SIPA u zaštiti mog života i života moje porodice, a takođe odgovornost je i na članovima grupe Pravda za Davida“, rekao je tada Dragičević.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.