Dodik: Poslanici CG koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici nisu dobrodošli u RS 1Foto: FoNet/ Aleksandar Barda

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Milorad Dodik izjavio danas da u potpunosti podržava napore Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, a posebno njegovo obraćanje na sednici parlamenta kada je govorio i o neverovatnom licemerstvu međunarodne zajednice kada se postavi pitanje paralele između Kosova i Republike Srpske.

Današnje Vučićevo obraćanje imalo je veliki odek u Republici Srpskoj i veliko odobravanje njenih građana i srpski narod u Republici Srpskoj podržava njegove napore da se ostane na srpskom stanovištu da budemo svoji na svom, bez ugrožavanja tuđe slobode i tuđih nacionalnih, verskih kulturnih, ljudskih i drugih prava, istakao je Dodik za Srnu.

Dodik je rekao i da svi poslanici u Skupštini Crne Gore koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici nisu dobrodošli u RS, jer ta njihova odluka predstavlja direktan udar na RS i srpski narod.

Ovim činom donošenja pomenute rezolucije crnogorska Skupština se pretvorila u antisrpsko političko pozorište, istakao je Dodik.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

6 reagovanja na “Dodik: Poslanici CG koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici nisu dobrodošli u RS”

  1. Ko je , kako i sa kojim ciljem „napravio antisrpsko političko pozorište“ u Crnoj Gori? Da li je Srbija u Crnoj Gori „svoj na svome , bez ugrožavanja tuđe slobode i tuđih nacionalnih,verskih,kulturnih i drugih ljudskih prava“?

  2. Bravo, TO JE COJSTVO CRNOGORSKO. Sta je sporno da se kaze i da se zna sta je ko uradio i zašto. A velika šteta da ne mogu u ‘rs’.

  3. Pa svaka normalna drzava je priznala genocid ,desilo se i nema popravka,,i netreba kriviti sav srpski narod zbog pojedinaca koji su pocinili zlocine i genocid,ali da se upiše u istoriju da se desilo i da se ne ponovi.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.