Još jedan napad ajkule kod Hurgade, stradala rumunska državljanka

Ostavite komentar

  1. Još i mogu da razumem da niko nije smeo da uskoči i pomogne ali nikada neću razumeti nekoga ko sve to može da snima… zašto snimaš? Da bi bio faca? Ovajdio se za snimak za 50evra? Da li bi voleo da gledaš taj snimak da je u pitanju neko tvoj? Užas od ljudi…

  2. Boze Sacuvaj ….bila dva puta …na pamet mi nije Palo da udjem u vodu …no do kolena …I plicaka!!!

  3. neshvatljivo mi je da se to OPET desilo u tog toliko poznatom turistickom mestu! Da oni nemaju obucene ljude za takve situacije, spasioce sta znam sa puskom…da ljudi stoje i gledaju, da ne uskoce u camac i pridju zeni! Sram da ih bude!

Ostavite komentar

Svet

Švarceneger posetio Aušvic, održao govor protiv mržnje i predrasuda 10

Švarceneger posetio Aušvic, održao govor protiv mržnje i predrasuda

Američki glumac austrijskog porekla Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger) posetio je danas mesto na kojem se nalazio nacistički logor smrti Aušvic i u susretu sa ljudima koji su preživeli holokaust i njihovim potomcima izjavio da je vreme da se dokrajči mržnja, upotrebivši za to izraz "terminate" - iz serijala filmova Terminator koji ga je proslavio.

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.