Knežević ponovo tvrdi da ima snimak da daje Đukanoviću novac 1Foto: Wikipedia

Vlasnik „Atlas grupe“ Duško Knežević izjavio je da predsednik Crne Gore Milo Đukanović zna da on ima snimak na kojem se vidi da mu daje novac i da su mu to rekli i oni koje je, kako tvrdi, Đukanović slao kod njega u London da ga „odobrovolje“.

Knežević je povodom tvrdnje Đukanovića u intervju za N1 u sredu da snimak ne postoji i da bi ga Knežević da postoji sigurno objavio, naveo da će ga objaviti kada proceni da će biti najpogodniji za politički kraj Đukanovića.

„On veoma dobro zna da snimak postoji, da se sve dobro vidi, uključujući i to kada ja u torbu, koju on odnosi, stavljam novac. Tako da nema sumnje šta je u velikoj, plavoj torbi NBA. Oni koje je slao da me odobrovolje, preneli su mu šta sam im rekao, ako su imali hrabrosti da mu kažu šta su videli. Vjerovatno ga je s detaljima upoznalo i nekoliko stranih državljana koji su imali prilike da gledaju snimak“, naveo je on.

Knežević je pozvao Đukanovića da kaže koje su to „adrese“ koje navodno stoje iza njega, a rade protiv predsednika Crne Gore.

„Neka kaže koje su to adrese, pošto smo za neke adrese decenijama radili različite zajedničke projekte. I ja i on znamo kako te adrese funkcionišu. Kada to prestane da bude državna tajna, upoznaću javnost i s tim“, naveo je on.

Knežević je nekoliko puta ponovio da ima snimak na kojem se vidi da daje novac Đukanoviću, a Đukanović rekao da te tvrdnje nesu tačne.

Knežević, protiv koga je podignuta optužnica u dva slučaja za zloupotrebe u poslovanju, nalazi se u Londonu i za njim je raspisana poternica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.