London: Slepi putnik ispao iz aviona, telo pronađeno u privatnoj bašti 1Foto: EPA-EFE/ VALDA KALNINA (Ilustracija)

U jednoj privatnoj bašti u Londonu pronađeno je telo za sada neidentifikovanog muškarca, za koga se veruje da je bio slepi putnik u avionu kompanije „Kenija ervejz“ i da je ispao iz stajnog trapa, koji je pilot otvrio tokom pripreme za sletanje na aerodrom Hitrou.

Kako prenosi BBC, telo je pronađeno u nedelju, a inspektori pretpostavljaju da je reč o slepom putniku, jer je u stajnom trapu kenijskog aviona pronađena tobra u kojoj je bila flaša sa vodom i hrana.

U saopštenju policije se navodi da će telo biti poslato na obdukciju, kako bi utvrdio tačan uzrok smrti, a taj slučaj za sada se ne vodi kao ubistvo.

Ukoliko je u stajnom trapu proveo nešto manje od devet sati, koliko traje let od Najrobija do Londona, moguće je da je čovek bio mrtav pre nego što je ispao iz aviona. Kompanija „Kenija ervejz“ je saopštila da avion nije oštećen i izrazila je žaljenje zbog smrti slepog putnika.

Identična nesreća desila se i 2015. godine, kada je iz aviona „Britiš ervejza“, na letu iz Johanezburga, muškarac ispao iz stajnog trapa i poginuo, dok je drugi slepi putnik, koji je bio u istom prostoru, nakon sletanja pronađen sa teškim povredama.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “London: Slepi putnik ispao iz aviona, telo pronađeno u privatnoj bašti”

  1. ovo je uobicajen način kojim neobrazovani nesrecnici pokusavaju da se, mahom iz Afrike, dokopaju Evrope. Naime, pre 15 tak godina sam radio u Africi u avio industriji i jedna od tačaka pred poletnog pregleda bila je pregled odeljka za stajni trap, pošto se dešavalo da tu nađemo slepe putnike. Na žalost niko tim nesrećnicima ne kaže da avion leti na 10 000 metara, da je na toj visini temperatura -40 celzijusa, da nema kiseonika, tako da uglavnom umru i samo ispadnu tokom procedure sletanja, Šta sve očajni ljudi neće pokušati da urade.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.