Marović: Bio sam svedok Milovog rasta

Ostavite komentar


  1. Da li Marović odgovori na pitanje da li ima to što ga pitate:hotele,banku,elektrane…….?Ili pređe na politiku i kampanju za izbore?

  2. Marovićje bio svedok i sopstvenog i milovog bogaćenja. Obojica su organizovali sopstvenu prvobitnu akumulaciju kapitala seleći ga iz džepova građana u sopstvene džepove. Gradjani su ostali u sitomaštvu i nedaćama oni u bogatstvu i međusobnoj borbi za još većim bogatstvom i očuvanjem stečenog. Nema tu ničeg drugog. Oboica su posegli za strastima, nacionalnim, etičkim i verskim. Sitne duše.

  3. Posle bitke su svi generali pametni. Posle bitke koplje u trnje! Ovaj covek nije bio samo svedok Dukanovicevog rasta nego je podobro i profitirao!

Ostavite komentar


Svet

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. decembar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.