Obeležen dan opštine Žabljak 1Foto: antenam

Zahvaljujući velikoj energiji,marljivim radom kao i pomoći državnih institucija u poslednjih godinu dana uradili smo mnogo u unapređenju infrastrukture i stvorili uslove za bolji život kako građana tako i za  investitore i turiste, kazao je presedni opštine Žabljak Veselin Vukićević na svečanoj sednici Opštine Žabljak.

Svečanost kojoj su prisustvovali brojni gosti upriličena je povodom 17. septembra, dana opštine koji s eobilježava povodom oslobođenja ovoga kraja od fašističkog okupatora pre 76 godina.

Prvi čovek  opštine podsetio je da  je u vremenu između dva praznika urađena prva faza rekonstrukcije vodovoda, puna pažnja posvećena je zaštiti životne sredine i upravljanju otpadnim vodama, vredno se radilo na asfaltiranju seoskih puteva kao i na nasipu i sanaciji loklanih makadamskih puteva.

Predsednik Vukićević je podsetio i na otvaranja novog tržnog centra, benzinske pumpe, početak gradnje turističkohg kompleksa, zaključenje ugovora o dugoročnom zakupu Vojnog odmarališta i još nekoliko uspešno realizovanih projekata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.