Predsednik Budve Marko Carević nastavlja sa doniranjem svoje plate 1Foto: Pixabay/image43

Predsednik opštine Budva Marko Bato Carević nastavio je sa darivanjem svoje predsedničke plate porodicama koji žive u teškim materijalnim uslovima pa je svoju trinaestu platu po redu danas poklonio petočlanoj porodici Maslak iz Budve koja  ima i jedno bolesno dijete, saopšteno je iz kabineta perdsednika Opštine Budva.

Carević je dužnost predsednika budvanske opštine preuzeo januara prošle godine kao predstavnik Demokratskog fronta, u dogovoru sa koalicionim partnerima, a prilikom stupanja na mesto prvog čoveka lokalne vlasti obećao a to i čini svakog mesca, da će svoju platu koja iznosi više od hiljadu evra poklanjati onima kojima je pomoć potrebna.

Tako je Carević sve svoje plate poklonio višečlanim porodicama, samohranim majkama, porodicama koje imaju bolesnu decu, za kupovinu novogodišnjih paketića deci, a to će činiti i sa narednim platama.

Predsednik Opštine Budva Marko Carević je inače jedini gradonačelnik Budve koji je na mesto predsednika došao kao milioner, kao poznat i uspešan privrednik.

On  uposeduje farme sa više stotina grla stoke, građevinsku firmu, asfaltnu bazu, a bavi se i turizmom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.