"Možete da mi...": Regionalni mediji o "divljanju lamborginijem" sina Vučićevog kuma 1Foto: Screenshot Instagram @MUP Srbije

Vest da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili juče automobil marke „lamborgini“ zbog snimka na kojem je Uroš Panić, sin Petra Panića, kuma predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nasilnički vozio i prozivao pripadnike saobraćajne policije, nije promakla ni regionalnim medijima.

Sarajevski portal Klix.ba piše da je sin Vučićevog kuma divljao po Beogradu i vređao policiju, te da su mu na kraju mu zaplienili automobil marke “lamborgini”.

„Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mjesta na ulicama. MUP Srbije djeluje zakonito, odlučno i doslijedno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja bezbjednosti građana“, istaknuto je na zvaničnom Instagram nalogu MUP-a Srbije, preneo je Klix.ba, koji je na svom sajtu “okačio” i Paničev snimak.

Sarajevsko Oslobođenje u svom tekstu “Možete da mi po****te: MUP zaplienio Lamborgini” Vučićevog kumčeta”, izdvojilo je Panićeve reči sa snimka: “Neka dođu s ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem što je beogradski fantom. Što ćete vi sa vašim Škodama? Možete k***c da mi po****te, čuje se, između ostalog”.

Snimke opasne vožnje Uroš Panić često je objavljivao na društvenim mrežama, a oduzimanje vozila dogodilo se nakon burnih reakcija u javnosti i medijima, piše Oslobođenje.

Portal Slobodna Bosna piše da je MUP zaplenio lamborgini Vučićevog kuma”, te dodaje da je vređao i pretio policajcima: „Šta ćete vi sa vašim Škodama“.

“I, naravno, zna da neće odgovarati”, dodaje Slobodna Bosna.

I hrvatski Index je javio o ovom incidentu.

Između ostalog, preneli su Novu.rs o tome ko je Petar Panić, Vučićev kum.

“Ovo nije prvi put da Panić mlađi bahato vozi auto i vrijeđa policajce”, piše Nova.rs te objašnjava vezu Petra Panića i Aleksandra Vučića.

“Pišu tako da su Panić i Vučić vrlo bliski iz svojih radikalnih dana. Panićev profil na Facebooku prepun je zajedničkih fotografija s Aleksandrom Vučićem iz starih dana. Poznat je po nadimku Pana i ranije je dovođen u vezu sa surčinskim, a zatim i sa zemunskim klanom, a rodom je iz Zemuna”, prenosi Index.

„Mladiću policija uzela Lamborgini nakon divljanja, tata mu je Vučićev kum“, piše hrvatski N1.

I oni prenose saopštenje MUP-a Srbije, ali i to ko je Petar Panić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.