San Francisko zabranio pušenje duvana u stanovima, ali ne i marihuane

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Ja sam nepušač i ne dozvoljavam prijateljima da puše pred decom nego u zasebnoj prostoriji, al’ ovi ga preteraše. Zašto neko ne bi pušio u svom stanu ako okolo nema dece i nepušača? I otkud je droga dozvoljena?

    1. Zato što možda neko stanuje iznad njega. E taj neko iznad njega ne može nikad da otvori prozor, a da mu se soba ne napuni ogavnim smradom. Još ako je zgrada sklepana, pa ne dihtuju ploče između spratova, stalno ti je pun stan otužnog duvanskog smrada. Otkad mi se komšija ispod, pušač, odselio, ponovo mogu normalno da dišem u svom stanu.

    2. Droga je dozvoljena otkad je dozvoljena konzumacija i distribucija alkohola. Marihuana, za razliku od alkohola, ne ubija korisnika.

    3. objašnjeno je u tekstu da marihuana u stanu nije zabranjena pošto je već zabranjeno njeno konzumiranje na svim javnim površinama. E sad po ovom zakonu će stanari morati da izlaze ispred zgrade da zapale i onda će da usmrde stanove ovih na prizemljima i prvom spratu. Samo će umesto jednog da strada drugi komšija.

  2. Takav propis da je zabranjeno pušenje u stambenim zgradama postoji u mnogim većim gradovima SAD već decenuijama. Ovo je interesantno zbog ozakonjenja marihuane koja poseduje mnoga pozitivna svojstva.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Svet

Naslovna strana

24. jul 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.