Stanivuković tuži Željku Cvijanović za govor mržnje; ona tvrdi da je nesposoban da vodi grad 1Željka Cvijanović Foto: Beta/ Milan Obradović

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas je najavio da će podnijeti tužbu protiv predsjednice RS Željke Cvijanović za govor mržnje. On je istakao kako je neće prijaviti samo zbog toga što je govorila protiv njega, već i zbog toga što je uvrijedila sve ljude koji su glasali za njega.

Predsednica RS Željka Cvijanović je rekla kako on može slobodno da radi šta hoće jer mu je, očigledno, potrebna neka tema da zabavlja narod kako se ne bi morao baviti svojim poslom.

„Nije nikakav govor mržnje kad kažete da je gradonačelnik nesposoban i nedorastao da vodi grad kao što je Banjaluka, već surova realnost s kojom moraju da žive i oni koji jesu, ali i koji nisu glasali za njega“, rekla je Cvijanović.

Podsećamo, Cvijanović je na nedavnom stranačkom skupu rekla kako je gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković balavac i nesređeno stvorenje, te je dodala kako „dečko koji nema pojma“ i „ponaša se izdajnički“.

Provokacije su nastavljene i kasnije, pa je Cvijanović rekla da je gradonačelnik bacio sve karte na scenske efekte uvežbani, jednako široki osmeh za sve prilike, isti i na komemoraciji i na zabavi, uvežbani naklon, koji uglavnom ne odgovara nijednoj prilici ili neprilici, i to je sve: „Tu nema znanja, niti akcije. I dalje mislim da Banjaluci treba ozbiljan gradonačelnik, jer je ovaj štošta obećavao, a ništa nije realizovao.“

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

8 reagovanja na “Stanivuković tuži Željku Cvijanović za govor mržnje; ona tvrdi da je nesposoban da vodi grad”

  1. Stanivuković je mlad i perspektivan, za razliku od Dodikove ekipe. Ima energiju i tim koji može da bude broj jedan, samo da ga ne ometaju i sprečavaju Dodikove „institucije“.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.