Trećina muškaraca u svojim tridesetim živi sa roditeljima

Istraživanje Eurostata o osamostaljivanju mladih

Ostavite komentar

  1. Nije navedeno koliko posto kod nas ostaju deca sa roditeljima,sigurno prednjacimo,i ne samo sa 34 vec i 40 godina imaju i definitivno ostaju sa roditeljima,kako da ubedimo ljude da svoj zivot zive same ,sa voljenom osobom,nesto se poremetilo u drustvu,nesigurnost,bezposlicarenje i definitivno izgubljena zelja za nesto novo,zasto?

Ostavite komentar

Svet

Bilčik: Crna Gora lider u pregovorima, 2025. godine može doći do finalizacije 10

Bilčik: Crna Gora lider u pregovorima, 2025. godine može doći do finalizacije

Crna Gora je lider u procesu pegovora i ima šansu da pokaže da je proširenje živo, a mislim da je realistična prognoza da može biti spremna za ulazak u EU do kraja mandata aktuelnog sastava Evropske komisije na leto 2024, izjavio je kopredsedavajući Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje Evropske unije i Crne Gore Vladimir Bilčik.

Naslovna strana

28. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.