Zelenski: Primirje bez povratka okupiranih teritorija samo će Rusiji dati vreme za predah

Ostavite komentar

  1. Vazno je da Zelenski I ukrajinci prihvate novu realnost I pocnu pregovore koji ce kao krajni cilj imati medjusobno priznanje LNR DNR I Ukrajine. To ce zaustaviti rat I zrtve,a teritorije nisu vazne spram zivota ljudi

  2. Tuzna ukrajinska prica, Svijet se podijelio, a tako ima osnova da djeluje jedinstveno i spasi Ukrajinu i Rusiju od divljeg vepra. Imperator zla i sijanja smrti. I Rusi ginu, oni i u miru bivaju trovani, proganjani i ubijani. Sve u ime i po naredjenju botoksiranog starca. Ukrajina je simbol stradanja ovog vijeka i svi koji se svrstavaju uz diktatora iz Rusije ogrijesit ce se o malog obicnog covjeka. Rusija je velika u svemu, osim u vladarima. Oni su manijakalni cuvari blaga koje niko ni ne ugrozava, moze samo da mu se divi; muzici, arhitekturi, filmu, knjizevnosti, velikim uspjesima u medicini i svim naucnim disciplinama, sportu…Sve rusko je lijepo, osim zlih diktatora.

Ostavite komentar

Svet

Naslovna strana

4. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.