Centar ostao bez vozova, kraj izgradnje „Prokopa“ ni na vidiku

Izmeštanje Glavne železničke stanice počelo šest meseci pre roka, a infrastruktura neophodna za izmeštanje još nije obezbeđena

Ostavite komentar


  1. Sve u svemu, svelo se na korišćenje taksija (čitaj „divljaka“ ) i „Air Serbia“, i opet po leđima siromašnijih građana koji ne putuju ličnim prevozom, Eto , pa dragi sugrađani glasajte ove ili nemojte glasati uopšte.Kad zaglavite na Prokopu, setite se ovih reči.

  2. A hoce li neko reci sta je sa Lukom Beograd? To ruglo i leglo mafije prlja centar grada i niko ne prica o tome.

  3. Kako ne shvatate zasto je izabrana stanica Topcider: pa da se napadne Topciderski park, da se napravi bulevar od Rakovice do mosta na Adi… Tako ce uskoro biti napadnuto i Veliko ratno ostrvo!
    Dalje mnogo bolje mesto za utovar automobila na voz je zeleznicka stanica Zemun sa koje bi vozovi trebali da polaze prema jugu sa stajanjem u Prokopu i Rakovici.
    Izmestanje Maleskog brda je masti u susret.
    Kada bude izgradjena autobuska stanica na Novom Beogradu 90 % ljudi ce koristiti z.st. Novi Beograd.
    „Prokop“ je okruzen stadionom Partizan, vojnom gimnazijom, Hajd parkom, BIPom, Rudom i naseljem Stjepana Filipovica pa nema prostora za sirenje prostora oko stanice.
    Na novoizgradjenoj stanici postoji samo jedan jedini toalet.
    Ploca na koti 105 koja treba da prekriva perone i na kojoj treba da se izgradi „odi mi dodji mi“ jos nije zavrsena jer jos dva koloseka nisu izgradjena.
    Autobus 34 ide u intervalima od 35 minuta a linija 36 u intervalima od 49 minuta.
    Oko stanice nema hladovine niti jednog posadjenog drveta.
    Na stanici Prokop nema nikakve prodavnice pa ni kioska.
    Na stanici Prokop postoji samo jedan salter za prodaju karata.
    Kad padne mrak, pogotovo zimi, stanica Prokop je jezivo mesto pogodno za snimanje horor filmova.
    Zivim u neposrednoj blizini stanice Prokop i pratim njenu izgradnju od jeseni 1975. godine kada je Zika Kovacevic polozio kamen temeljac i mogu da kazem da ce jos toliko vremena proci dok to mesto bude pocelo da lici na nesto. ako uopste ikada bude licilo na nesto…

    1. Sta lupate minuse budale jedne.Gospodin je napisao tacne i precizne podatke! Sta je,jel mozda laz?Zbog ove brace Srbija ce grcati godinama

  4. U medjunarodnom vozu Bg-Budimpesta nema nikakve posluge, nije moguce kupiti hranu ili pice. A to je voznja od 8 i po sati! Dakle ako niste poneli hrane za dva obroka, gladujete.

  5. ,,Srećom, pa matematika kod ledy Mihajlović još uvek,stoji na istoj koti,,2 plus dva nije 4 nego kako se,,pogodi,s,,investitorom.Nije ,,izabrana, ,u,,koncentrične krugve kao,ekspert nego kao,neprocenljivi,,p.r,,,lidera ,a pokazala se Baš,,hiperaktivna,po svim, epohalnim,,floskulama,,.. posebno po pitanju,slušanja,,stručnjaka,, , iz njenog,,tima,,od onog,famoznog SIMKETA ŠTO mnogo vole tartufe i , Civas,do poslednjih,,mantri,na niškom aerodromu,,sve za napeDNO,,Preduzeće,,..

  6. Tako to biva kada ti zemljom upravljaju diletanti i kompletni idioti….

  7. „.. jezivo mesto pogodno za snimanje horor filmova…“ E, pa vidis, zato je iz predostroznosti zabranjeno snimanje. Tacnije „strogo je zabranjeno“. Veoma mudro.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.