DS najavila borbu pravnim sredstvima protiv namere vlasti „da od Beograda napravi Divlji Zapad“

Ostavite komentar


  1. Zalaganje DS bi blo sasvim ok da ta DS nije svojim cinjenjima i necinjenjima dovela ove sadasnje na vlast. Hteo sam da kazem da nam ne trebaju ni SPS ni DS ni SNS. Videli smo ih. Trebaju nam neki Zeleni ili tako nekako.

  2. Vuk je vuk i kad je na vlasti i kad je u opoziciji, a borba je oko pristupa toru sa ovcama… Zašto mi ovce navijamo za jedne ili druge je nejasno, ali sigurno nije jer smo pametni.

  3. Prežvakane floskule i demagogija. Reči koje ništa ne znače, samo zvuče bombastično. Jadna Demokratska stranka i još jadnija nam demokratija sa njom.

  4. A zašto se ne borite protiv propusta vlasti u Vlasotincu, Vladičinom i Gadžinom hanu, Tutinu, Beloj crkvi…? Zato jer su pare u BG, zabole vas za građane bilo gde. Hoćete vlast i pare, i to je to.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.