Grad Beograd ponudio na prodaju deo palate Beograđanka po početnoj ceni od 20,6 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Evo ekonomskog „recepta“ za „uspesnost“ u doba korone. (Ras)prodaja preostale „srebrenine“, ide Telekom, ostaci energetskog sistema, banje, „renta“ za migrante, mozda i ponesto „baksisa“ za „zapecaceno “ pustanje Kosova „niz vodu…eto radosti za „bake i deke“, nepostojeca radna mesta u javnom sektoru, jos koji „procenat“, prljavi tal, dil…da se ovo „drustvo“ ne raspadne za 6 meseci najdalje godinu a posle zna se – u „vazduhoplohove“ a vi ovde prozderite jedni druge jer ste to i zasluzili.

    1. Šta je problem u prodaji Beograđanke? Uzurpurana i devstirana od raznih udruženja, redakcija novinskih i RTV kuća, od npr. mog udruženja prognanih i raseljenih lica „Stara Srbija“, Veterana ratova 92/95. Đilasovog Zaštitnika Građana do Sime Spasića.
      Prelep, veliki restoran sa ogromnom terasom i kafić sa vidinovcem na poslednjem spratu su uzurpirsli novinske i RTV kuće. Spratovi bivše Robne Kuće Beograd zvrje prazne ili su izdste zbrda – zdola.
      Dakle, treba vratiti Beograđanki stari sjaj.
      Još nešto veoma bitno, Treba dati na prodaju i toranj i rotacioni restoran na Novom Beogradu „Geneks kula“ koji bi trebao da bude atraktivna turistička destinacija kakve poseduju samo nekoliko svetskih metropola.

  2. Beogradjanka 40.000 m2. Prodaje se 19.000 od 5 pa na gore do petog sprata vlasništvo Verano. Ima li neko lud da kupi polovinu za 20 miliona evra da uloži bar još 5 miliona i da sve ostane po starom. Kirajdžije koje ne plaćaju ništa. Neće uspeti ni druga a ni treća, sledi neposredna pogodba uz narukvicu naravno !

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.