Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd: Krivična prijava zbog radova u parku “Ušća”

Ostavite komentar


  1. Sređivanje Beograda i radovi koji se izvode ne odgovaraju samo opoziciji i stranim plaćenicima. Ovim postupcima ljudima se uskraćuju radna mesta.

  2. Nije mi jasna ova prijava jer je ovaj park dosta dotrajao i davno je trebalo da bude rekonstruisan.

  3. Da objasne botovi kako to zelena trava, drvece i cvece moze da bude "dotrajalo", ili je dotrajao parizer u sendvicu? Nemojte takve paralele da pisete online, zbunjujete ljude. Drugo, park je ogoljen, isecen, pocupan i ispeglan, oko parka su kanali i rupe koje niko nije ni obelezio, jedan motociklista je vec pao, ljudi ostavljaju tockove u neobelezenim rupama koje su radnici iskopali, nigde nikakvog obavestenja, table o radovima, fantomski – upravo onako kako ova vlast i voli. Neko je rekao da cemo Djilasa i demokrate praviti od blata, mogu samo da ih gadjam blato zbog ovih jos gorih lihvara koje su svojim ponasanjem doveli na vlast. Uzdravlje

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.