Izmena režima javnog prevoza tokom trajanja Beer Fest-a 1Foto: Beta/Milan Timotić

Tokom održavanja festivala Belgrade Beer Fest doći će do izmene režima saobraćanja javnog prevoza, saopšteno je danas na sajtu Grada Beograda.

Tokom održavanja manifestacije Belgrade Beer Fest na prostoru kod PC „Ušće”, 18. i 19. avgusta, od 17.45 do 4 časa, zatim 19. i 20. avgusta, od 17.30 do 4 časa, 20. i 21. avgusta, od 17.30 do 5 časova, 21. i 22. avgusta, od 17.30 do 5 časova i 22. i 23. avgusta, od 17.30 do 4 časa doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je.

Kako je saopštio Sekretarijat za javni prevoz, vozila javnog prevoza sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta, kretati u oba smera Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linija 27E i 35 će se kretati, u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle i Ulicom ušće, Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa „Novi Beograd /Blok 20/”.

Na liniji javnog prevoza 60L vozila će u vreme održavanja manifestacije saobraćati sledećom trasom:

– U smeru ka okretnici „Novi Beograd (Toplana)” Brankovim mostom, Milentija Popovića internom saobraćajnicom, Vladimira Popovića, Zemunskim putem, Brodarskom i dalje redovnom trasom;
– U smeru ka okretnici „Zeleni venac” vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu linije 60, odnosno saobraćaće trasom: Brodarska ulica – Zemunski put – Sajmište – Brankov most i dalje redovno.

Autobusi će na izmenjenoj trasi koristiti postojeća stajališta linija javnog prevoza, navedeno je u saopštenju.

Organizatori festivala su na društvenim mrežama objavili spisak izvođača na obe bine, a spisak i satnicu možete pogledati ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari