Izmene na linijama javnog prevoza zbog radova u ulici Cara Nikolaja 1Foto: Beta/Milan Timotić

Tokom izvođenja radova na izgradnji toplovodnog priključka u ulici Cara Nikolaja II u visini kućnog broja 1 u periodu od 16. do 18. aprila doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je da će se izvoditi po fazama. Radovi prve faze podrazumevaju zauzeće desne i srednje saobraćajne trake ulice Cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle zone raskrsnice sa ulicom Čuburska gledano u smeru ka Crvenom krstu.

Druga faza radova podrazumeva zauzeće leve i srednje saobraćajne trake ulice Cara Nikolaja II u dužini od oko 50 metara, neposredno posle zone raskrsnice sa ulicom Čuburska gledano u smeru ka Crvenom krstu, saopštio je Sekretarijat.

Tokom izvođenja obe faze radova, ulica Cara Nikolaja II će biti pretvorena u jednosmernu na delu od zone raskrsnice sa ulicom Čuburska do zone raskrsnice sa ulicom Maksima Gorkog.

Vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

trolejbuske linije br. 19, 22 i 29, će biti privremeno ukinute

privremeno će biti uspostavljene lokalne autobuske linije br. 22A i 29A koje će saobraćati od Trga Slavija do periferenih terminusa

privremeno će biti uspostavljena trolejbuska linija br.22L koja će saobraćati na relaciji Studentski trg – Trg Slavija

vozila sa linija br. 83, E1 i 29N i privremenih lokalnih linija br. 21A, 22A i 29A će umesto Ulicama Makenzijeva i Cara Nikolaja II saobraćati u smeru ka Trgu Slavija ulicama: Cara Nikolaja II, Maksima Gorkog, Krunska, Baba Višnjina, NJegoševa, Kursulina, Makenzijeva i Trg Slavija, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća, kao i privremeno stajalište u ulici Cara Nikolaja II kod broja 31 u smeru ka Trgu Slavija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari