Jedan broj vozača GSP sutra izostaje sa posla

Gradsko saobraćajno preduzeće tvrdi da nikakav štrajk nije zakazan i uverava da će red vožnje biti uobičajen

Ostavite komentar


  1. zna se da su vozači STUB GSP-a, a plate male , čak i čistačice u drugim Državnim firmama imaju veće plate, bruka i sramota

  2. Ljudima je dogorelo do nokata. Voze krševe, male plate… Podrška vozačima….
    Naravno da će nazadnjaci iz GSP da kažu da teče med i mleko….

  3. Ovim putem bih apelovao na savesne novinare "Danas"-a da istraže zašto se Hitna pomoć Beograd u zakonu prepoznaje kao dom zdravlja, tačnije kao ustanova primarne zdravstvene zaštite, kada to nikako nije. Kao i zašto je Srbija jedina zemlja u regionu koja nema zakon o hitnoj medicinskoj pomoći. Izbegavanjem razgovora sa sindikatima, ministarstvo godinama unazad izbegava da uvođenjem zakona radnicima poveća plate zbog otezanih uslova rada, terenskog rada, kao i nivoa rizika i stresa koji ide uz taj posao.

  4. Podrška! Od sindikata odavno nema ništa. Na Železnici je opušteno preko 3000 radnika u ponedeljak. Bi jedan sindikat ni prstom nije mrdnuo, samo su oni pri vrhu kopali I rukama i nogama da nađu neki ćošak u nekoj kancelariji da ne budu na meti. Tuga.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.