Narodna stranka: Dolovac da podnese ostavku zbog nerešenih mafijaških ubistava 1Foto: Aleksandar Roknić

Narodna stranka izražava zabrinutost zbog povećanog broja mafijaških likvidacija u Beogradu i ugrožavanja bezbednosti građana prestonice i poziva nadležne državne organe da se odupru političkom pritisku i najhitnije reše slučajeve kriminalnih likvidacija u prestonici.

Beograd liči na onaj Beograd devedesetih kada su na vlasti bili isti oni koji i sada vladaju Srbijom. Više od 90 mafijaških likvidacija u Beogradu od 2012. godine do danas, od kojih je većina nerazjašnjena, dovodi u sumnju više puta najavljivanu borbu protiv organizovanog kriminala ali i ukazuje da Beogradom vladaju kriminalni klanovi.

Ovo je grad u kojem vladaju režimske paravojske kojima režim galantno daje amin da se u međusobnim obračunima izbore ko će pred kojom školom prodavati drogu. A za to vreme građani u dugačkim redovima ispred kovid ambulanti čitaju kako im zamenik gradonačelnika Goran Vesić nudi da se napoje zdravljem, bezbednošću i prosperitetom na njegovim fontanama.

To je zasluga režima Aleksandra Vučića i njegovih piona Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vulina.

Pozivamo republičkog tužioca Zagorku Dolovac da tužilaštvo konačno krene da radi ono za šta ga građani plaćaju ili da podnese ostavku jer su njenom nesposobnošću i neradom građani prestonice dovedeni u opasnost.

Ona svojim ponašanjem vređa sve profesionalce u MUP-u, bezbednosnim službama i tužilaštvu koji čine veliku većinu i pošteno rade svoj posao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari