Objavljen javni poziv za novog naslovnog sponzora Doma sindikata 1Foto: Stanislav Milojković

Javni poziv za izbor naslovnog sponzora nekadašnjeg Doma sindikata, koji sada nosi ime Kombak Dvorana, objavljen je danas, prijave se podnose do 15. marta 2022. godine, a pravo učešća imaju domaća i strana pravna lica, a prijava mora da sadrži novčani deo, koji ne može biti manji od milion evra, kao i predlog imena objekta.

Zainteresovanih kompanija ima i pre objavljivanja javnog poziva, a uskoro će biti poznata informacija ko će ubuduće sponzorisati Kombank Dvoranu i čije će ime nostiti ovaj multifunkcionalni objekat, navodi se u saopštenju.

Odluku o dodeli ugovora Dvorana će doneti u roku od 15 dana od dana okončanja javnog poziva

Prema pravilima konkursa, budući sponzor, između ostalog, ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će imenu „Dvorana“ dodati ime svog brenda, postaviti oznake sa novim nazivom na fasadi i u unutrašnjosti objekta, kontrolisati zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima i niz drugih privilegija kako je u objavljenom javnom pozivu i navedeno.

Ugovor o naslovnom sponzorstvu biće potpisan na pet godina.

Ugovor sa Komercijalnom bankom o naslovnom sponzorstvu, koja je objektu dala sadašnje ime – Kombank Dvorana, potpisan je krajem aprila 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari