Policija i predstavnici Grada počeli rušenje kuće porodice Seladin (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Strasno, da ti kucu izbrisu iz Katastra, pa dok ispravis gresku, stigne resenje o rusenju, izadju na teren i radnici i policija i sruse ti dom u kome zivis. Ovakav scenario moze da se desi svakom od nas te pozivam sve one koji imaju bar koju mrvu mozga da nikada, ali nikada vise ne glasa ovakvu vlast. Bezocni su, bezobrazni i bahati, a mi im svojim glasom dajemo tu moc. Srbijo, brzo dodji sebi.

  2. Hohoho kakva bre porodica siromaha niknuće sad tu jedna lepa višespratnica tj zdanje…. Sa stanovima lux naravno a šta bi drugo biće $$$ ,
    A nije verovatno ni Srbin..

  3. Kao sto je Nesin tata uzorni biznismen koji diluje oruzje, tako se i kuca slucajno izbrisala. Nista tu nije slucajno, vec namerno, bahato i napredno.

  4. Aka je objecta izbrisan iz evidencije, kako vlasti znaju da se nalazi tu i da ga treba srusiti. Ili je mozda neko bacio oko na taj plac pre pet sest godina pa pokrenuo proceduru i sad uspeo da plan ostvari.

  5. tu je bio stari objekat koji su nekada dobili kao prinudni smeštaj, te su dogradili ostatak i pokusali da se uknjize kao vlasnici. to je problem… i 20 ari placa koji su hteli da prisvoje …

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.