Stručnjaci ispituju Stari železnički i Pančevački most za tramvajski saobraćaj

Ostavite komentar


  1. Pancevac tone i raspada se iz dana u dan. Kazite „strucnjacima“ da paze na jezero na putu iz Krnjace ka centru.

  2. Celi grad treba premreziti sa tramvajima, ekoloski prihvatljivo, de kompozicije primaju mnogo vise putnika od bilo kog autobusa, samo treba kupiti besumne udobne , lake za ciscenje, sa prozorima koji se otvaraju pod obavezno nikako one bez otvaranja prozora koje imamo na liniji broj 7, i sedistima koja se nece usvinjiti da se ne mogu vise ni ribacom cetkom srediti , tramvaje .
    Na Gazeli kod BIPa, prema Nisu, u srednjoj traci ima jedna poveca rupa koja moze sasvim sigurno da poremeti tockove na vozilima a koja cese sigurno siriti ako se ne odradi odmah.

  3. Stručnjaci ,treba srušiti Pančevac bolje nego sam da se sruši.Zato treba napraviti novi negde oko Koteža preko Dunava,pa onda dodavajte šine,ovako smešno je dodavati šine mostu koji nije ni ovako bezbedan.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.