U Beogradu selektivne mere protiv buke, Vesić kaže da je tako zbog turista

Ostavite komentar


  1. Fala Bogu da su se i toga setili a ne da se svako iživljava kad mu se prohte. To je trebalo odavno da se sprovede ! Ako postoji Kućni red onda može i komunalni.

  2. Ma kakvi turisti, ako Vesic misli da je to ekonomija Srbije onda je to jadno, nedozvoliti tadnom narodu da se odmara i spava jer sutra radi to nije vazno za Vesica, uzas uzas uzas birtija od zemlje

  3. Godinama su problem splavovi na Savi i Dunavu, mnogi nisu ni registrovani, nabijeni jedan do drugog, dizu se i u visinu, strujni kablovi razvuceni na sve strane. Jednom recju HAOS. Po ne znam koji put, oni koji ne postuju propise, ne placaju poreze budu nagradjeni. A stanarima ko je kriv sto tu zive, mogu da odu kod Vesica.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.