Vesić: Dodatnih 10.000 dinara za drugo dete od 1. januara

Ostavite komentar


  1. Prvo su 2014. smanjili naknadu za porodilje sa 50.000 na 20.000, a za zaposlene sa 25.000 na 10.000 dinara. Odluku je potpisao Siniša Mali.
    Neka neko podseti Gorana Vesića.
    Ako je on zaboravio, mi nismo.

  2. Sve što radiš i javiš nije čisto.
    Kako Beograd, koji je kratak za budžet, može uzimati pare iz budžeta državnog i tako stvarati povlašćene majke na račun drugih majki?
    Čini mi se da se AV plaši gubitka vlasti u Beogradu.
    Čudo je kako je uspeo ikad da je osvoji.

  3. Da li meru za podsticanja nataliteta predstavlja i proglašavanje zaposlenih sa troje maloletne dece za tehnološke viškove?

    1. E NEMOJ TAKO…TO JE ZA VASE DOBRO..KO CE DA CUVA DECU ??roditelji treba da budu u kuci dok im deca odrastaju a ne da rade negde..ko vas je terao da imate troje dece????a??treba da budete sretni sto ste kuci,dace vam vucic 15000 dinara al da platite obavezno struju,vodu,rts pretplatu,pink pretplatu,heppy pretplatu,O2 pretplatu,arenu pletplatu,STUDIO B pretplatu…ITDITDITDITD…

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.