Vesić: Večeras „Tropiko bend” u okviru serije koncerata „Beograd pobeđuje”

Ostavite komentar


  1. Kad propadamo, nek je samo veselo…budžet je već u deficiti 5,5 milijardi evra…

  2. NAjveći problem ove vlasti je seljacizam. Pazi ti te „umetnike“. Tropiko bend?! Mislim, verujem da je 90% građana zadovoljno, ali vlast valjda treba da usmerava građane u boljem pravcu, a ne da im povlađuje ovakvim „umetnicima“. Nemojte ni vi iz opozicije da se tripujete, i među vama ih ima, istina u manjem broju, ali nije neka mnogo velika razlika.

  3. Gorštak Vesić je iznenasda krenuo u sferu kulture, kako je on zamišlja. Umesto da promoviše pravu kulturu, sam izbor ansambla i zloupotreba takozvanog koncerta za predizbornu kampanju SNS tokom zabrane kretanja samo potvrdjuju bahatost aktuelne vlasti.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.