Voda u Borči i Kotežu nije za piće i pripremu hrane

Za stanovnike ovih naselja obezbeđeno je 25 cisterni sa vodom za piće

Ostavite komentar


  1. ја пијем – реко вучић да је исправна вода

  2. Vucicu Aleksandre, Dok ti objasnjavas sta si, naravno, spasio od poplava moji se roditelji dave u sopstvenim govnima u Krnjaci. Dolazile su cisterne Aleksandre ali voda opet nadolazi. To je Dunav koji nema gde da ode jer je tvoja klika zatvorila Djerdap da bi sacuvali vodu za struju koju ce nekome uvaliti i kintu podeliti. Ovi je prva ruka informacija i ako je deo toga istinit naci cu kompletnu bandu, sve zasluzne a onda cemo se ispricati. Mnogo Vas ima na listi, pogotovo vodovodzija iz Borce, dakle predsednik opstine Palilula, koji zida i potpisuje resenja za ove male zgrade po celom ritu. Budite sigurni, niko se nece izvuci. Ako zakona nema u ovoj vukojebini, moracemo stvari u svoje ruke. Pozdrav za iskompleksiranog coveculjka Vesica. On je prvi na listi.

Ostavite komentar


Beograd

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.