1 od 5 miliona: Mali smanjivanjem sredstava Univerzitetu pokazao svoje pravo lice

Ostavite komentar


    1. Katastrofa, u potpunosti se slažem.
      Već zadnjih 20-25 godina, te jedno te isto…nikako da izađemo iz začaranog kruga.
      Koja god loša vlast bila, opozicija je totalno ista kao i vlast. Bile demokrate na vlasti, desničari su tu kao najgora opozicija, i obratno…a svi misle da rade za opšte dobro svih nas a u stvari svi gledaju da sitno zarade zarad ličnih interesa.
      „Ova država je odavno u k…u, odavde treba da se selim…“
      Jadno stanje ostavljamo svojoj deci, a narod nikako da se osvesti. Pomislim da narod više nije naivan ko pre, ali on sve naivniji i naviniji…

  1. A, jeste videli kako sad udara tzv.doktor Mali? Ma kakva osveta! Ništa lično samo pragmatično. „Al ga je opravio, svaka mu čast“ ostali samo biseri negdašnjeg doktora.

  2. Sad vi univerzitet morao da se ujedini, proglasi opsti strajk i na ulicu do ispunjenja zahteva zahedbi sa studentima. Borba do kraja da se skine ova diktatura.

  3. A sta ce sa svim diplomama laznog dr. Nese, Tome „diplome“, Velje „selje“….i ostale bratije?

  4. Smena pod “ HITNO “ nigde u svetu , medju diktatorima , ne ostavljaju takve likove na polozajima , iako su “ potrebni ili zasluzni “ , zbog vitrine pred “ kolegama “ ili prijateljima a medju demokratskim svetom …to je druga prica koja nas se ne tice

  5. E sad udrite sve lažnjake i oduzmite nepravilno stečene diplome. Pa će ljudi dolaziti i plaćati da studiraju na BU.

  6. Neverovatna izjava Malog, kao narod da procenjuje njegov doktorat. Taj doktorat mu nije bio ni potreban da bi bio ministar finansija. Problem je u njegovom moralu. Pored tog plagijata, kriv je i za rušenje u Sava male, a ne treba zaboraviti ni njegov uticaj na sud kada je pri razvodu tržio da njegovoj bivšoj ženi oduzmu starateljstvo nad tri njihova deteta. Ali od smene neće biti ništa jer su predsednik i Siniša Mali finansijski mnogo dublje uvezani za Beograd na vodi i ko zna šta još.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.