Advokat Ninić: Ministar Stefanović obezbedio sebi slobodu

Ostavite komentar


  1. dogovoreno je da postane ambasador u Kini, gde je mesto upraznjeno duze, ne popunjava se i ceka njega

  2. Najprljavije igre se odigravaju unitar stranaka a ne između njih… a narod ispašta i trpi dok se nedorasli i nebitni prave pametni i važni.

  3. Dokle će Srbi tolerisati BG bruku u svetu!? Otsecaj to!

  4. Advokat tvrdi da saradnja sa FBI štiti od zatvaranja? Ima Neša iz Beograda mnogo toga što bi ga moglo smestiti u zatvor.

  5. Ma sve je to lepo izrezirana igra.Nece za nista odgovaratu dobice jos bolje mesto a krckace milione koje mu je tata od prodaje oruzja ostavio.

  6. Mislim da više niko od vladajuće garniture nije vredan komentara Samo su vredni prezira.Uopšteno govoreći Srbija već poduže vreme nema političare ,nego pokitikante ,nema državnike …..Poduže vreme od kada je ubijen Djindjic …Spletkarenje afere..Tako da ovo sto imamo kako izgleda biće i gore .

  7. Ovakvi će i dalje nastaviti da nas maltretiraju i obmanjuju ako ih budete glasali opet!
    Taj mali dvolični licemer od Stefanovića je meni od starta bio sumnjiv!

  8. Da je iole ozbiljna drzava Stefanovic ni sekunde ne bi bio ministar….a da ga niko ne smenjuje,iz moralnih razloga,bi davno dao neopozivu ostavku.Ovako se cuva od izolacije iz drustva..jadno…jadno jado

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.