Advokati: Komora ne zastupa naše interese, rade za svoje privilegije, a ne za članstvo

Ostavite komentar


  1. Dakle vlast na ovaj način pokušava da uruši advokaturu.Dugo im je trebalo da počnu da se svete za štrajk advokata,do sada jedini pravi poraz ove vlasti.

    1. Advokatska komora samo uzima velike pare mladim advokatima, za upis u članstvo, i ništa više. Još jedna u nizu parazitskih komora

  2. Ako advokati nisu pravno pismeni a po navedenom nisu, kakvo smo mi to drustvo (bez obzira ko trenutno drzi vlast)? Kazu nece o politici a u isto vreme nece odustati od protestvovanja dok im se ne ispune zahtevi!? Ko da ih ispuni, nebesa? Kad ce protest Slobodnih zidara (masona)?

  3. a zašto bi se advokatska komora razlikovala od ostalih komora, sindikata i sličnih organizacija ? i advokati su (valjda) ljudi, a poznato je da ni malo nisu gadljivi na novac .

  4. Da li se uopšte neko seća dve velike afere sa hapšenjima i duđenjima koja nikada nisu završena na pravnim fakultetima 1993 i 2003 godine da se na pravnim fakultetima u Srbiji vršilo organizovano izdavawe lažnih diploma polagawa ispita sa prelepljenim slikama kod nepodmitljivih profesora itd
    Koliko je sada tih „pravnika“ na javišeim funkcijama u režimu i „opoziciji“ nosiocima sudskih tužilačkih funkcija i među advokatima.

    Moje mišljenje da advokati samo podstiču političkki privredni i klasični kriminal jer svojm „honorarima“ (čitaj vezama sa sudovima i tužiocima kao bivše sudije i tužioci) ustvari navod svoje klijente da prave nova krivična dela da bi isplatili advokatu „honorar“

    Ne može u opšte kriminalizovanoj državi da budu samo „pošteni“ advokati

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.