Advokatica Tamare Dragičević i Petra Benčine: Zbog pretnji 2. juna podneli krivičnu prijavu, u ponedeljak podnose dopunu prijave 1Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Sarah El Sarag, pravna zastupnica glumaca Petra Benčine i Tamare Dragičević podnela je u njihovo ime krivičnu prijavu Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal zbog pretnji koje su dobili preko društvenih mreža, a u ponedeljak će podneti i dopunu prijave.

Kako El Sarag navodi za Danas, krivična prijava je podneta 2. juna povodom pretnji koje je glumica Tamara Dragičević dobila preko društvenih mreža. U toj prvoj pretnji, nepoznata osoba je glumicu “upozorila” da umesto što poziva na proteste, treba više pažnje da posveti detetu koje ima završnu predstavu u vrtiću.

Dopuna prijave uslediće nakon što su preko društvenih mreža glumici stigle nove pretnje uz navođenje lokacije na kojem se nalazi njeno dete.

El Sarag napominje da od podnošenja prijave nisu dobili nikakvu povratnu informaciju od tužilaštva, dodajući da je sledeći korak na njima.

Podsetimo, glumac Petar Benčina, suprug Tamare Dragičević, je za portal nova.rs potvrdio da su dobili pretnje smrću, ali i da policija nakon toga nije reagovala.

“Ja sam strašno besan i uznemiren, bio bih jako neozbiljan kada u ovakvoj situaciji pretnje mojoj deci i porodici ne bih shvatio ozbiljno. Ne verujem nikome, idem sutra da uzmem dete sa letovanja i sam ću probati da ga zaštitim. Policija ne reaguje. Ništa mi nisu javili, slučaj sam prijavio”, rekao je glumac Petar Benčina za nova.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari