“Policija ne reaguje, sam ću zaštiti svoje dete”: Petar Benčina nakon pretnji smrću njegovoj supruzi Tamari Dragičević i deci 1 Antonio Ahel/ATAImages

“Ja sam strašno besan i uznemiren, bio bih jako neozbiljan kada u ovakvoj situaciji pretnje mojoj deci i porodici ne bih shvatio ozbiljno. Ne verujem nikome, idem sutra da uzmem dete sa letovanja i sam ću probati da ga zaštitim. Policija ne reaguje. Ništa mi nisu javili, slučaj sam prijavio”, rekao je glumac Petar Benčina za Nova.rs nakon što su njegova supruga i deca dobili pretnje smrću.

Nakon što su na društvenim mrežama glumici Tamari Dragičević pristigle pretnje smrću, u kojoj se pominju pretnje smrću njoj i deci, njen suprug, glumac Petar Benčina, za Nova.rs kaže da “policija ne reaguje” i da će “sam morati da zaštiti svoju porodicu”.

Uznemirujuće poruke i pretnje smrću glumica Tamara Dragičević krenula je da dobija pre nekoliko nedelja, nakon podrške protestima “Srbija protiv nasilja”. Pretnje su se nastavile i danas, kada su u komentarima na njenom Instagramu anonimni profili krenuli da pišu o njenoj deci i lokaciji na kojoj se nalazi njeno dete koje je na rekreativnoj nastavi.

Spomenuli su i da znaju gde se trenutno nalazi njihova ćerka.

Portal Nova.rs kontaktirao je glumca Petra Benčina koji je uznemireno rekao da je slučaj prijavljen policiji, ali da mu se niko nije javio – te da policija ne reaguje.

“Ja sam strašno besan i uznemiren, bio bih jako neozbiljan kada u ovakvoj situaciji pretnje mojoj deci i porodici ne bih shvatio ozbiljno. Ne verujem nikome, idem sutra da uzmem dete sa letovanja i sam ću probati da ga zaštitim. Policija ne reaguje. Ništa mi nisu javili, slučaj sam prijavio”, rekao je glumac za Nova.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari