AKPA: Sudija Marinović je dobar izbor za funkciju Poverenika

Ostavite komentar


  1. Pasalic se pokazao kao pogodan kandidat pa aj opet neki sudija prekrsajac. Osim sto uvek presudjuju onako kako pise u prekrsajnom nalogu i uvek i bez ikakvih materijalnih dokaza veruju izjavama poicije i drugih ovlascenih lica, iz razloga uterivanja para gradjana u budzet, prekrsajci nemaju potrebna ni znanja ni iskustvo za obavljanje ovog posla. To sto je saradjivao sa izvrsnom vlascu i podrzavao reformu pravosudja koju ona sprovodi meni kao gradjaninu nikako ne uliva poverenje da je dobar kandidat. Pogodan svakako jer ga podrzava i ova grupa sa Pravosudne akademije, a oni su vec suvise poznati kao portparoli izvrsne vlasti, da ne kazem SNS.

  2. Katastrofalan kandidat je u pitanju. Poltron vladajuce stranke kao sto su i vodece strukture Alumni kluba.

  3. Alumni klub je blamaza cak i za Pravosudnu akademiju. Trifunovic, Petkovic, Ilic i Mastilovic su tuga i patnja srpsko pravosudja. Vojinci vladajuce partije i paradigma propasti srpskog pravosudja. Ne verujem da je Marinovicu potrebna takva podrska.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.