Vučić: Milošević je bio zanimljiv tip, Karić je sada tema jer je lajkovao post naših političkih protivnika 1Foto: Printscreen/Pink TV

Ako ste diktatorski režim, onda ne uzimajte pare od diktatora, ma koliko su to narodne pare. Jesu to i njihove pare, ali to su malo više pare goveda i ovaca, kako nas nazivaju. Kad već koristite te pare nas goveda, ovaca i fekalija, onda bar malo poštovanja pokažite – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na TV Pink, komentarišući izjave glumaca.

Upitan od strane voditeljke Hit tvita Verice Bradić o sve većoj podeli u društvu u poslednjih mesec dana, rekao je da to nije tačno i da su to gluposti.

– U vreme Slobodana Miloševića govorili su da su bile najveće podele. Govorili su ovakav je onakav je, skinuli smo ga sa vlasti i junački ga predali na Vidovdan. Junački se hvalili da ćemo za tri dana u EU. A od svega toga dobili smo katančenje fabrika – rekao je Vučić i dodao da je zatim i Đinđić ubijen, a onda je tema bila kako se spasiti od radikala.

– Miloševića sam video nekoliko puta. Bio mi je poznanik, ne prijatelj. Najviše mi je zamerao što nisam član socijalista. On je, kao i Tadić i Nikolić, bio mnogo šarmantniji od mene. Bio je zabavan, zanimljiv tip. Pio je kajsiju ili krušku kada bi se opuštao. Jednu ili dve. Imao je animozitet prema advokatima i taksistima, koji ja nikad nisam razumeo. Na nekim od protesta je Bogoljub Karić rekao da je Milošević gotov. A Milošević je više puta govorio da je Karić najgori čovek – rekao je Vučić.

On je dodao da ga dobri prijatelji neće napustiti, da ih ima malo, a da oni koji su napustili SNS nikada nisu bili njegovi prijatelji.

Na pitanje zašto ima problem sa Karićem, Vučić je odgovorio: „Zato što je lajkovao post naših političkih protivnika“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari