Narodni pokret Srbije obeležio je slavu Sveta Tri Jerarha, a lider NPS-a i predsednik Opštine Trstenik Miroslav Aleksić je istakao da Narodni pokret Srbije spremno dočekuje predstojeće izbore.


„Narodni pokret Srbije pre nekoliko dana proslavio je i godinu dana postojanja. Ostvarili smo na početku postavljeni cilj. Prevrnuli smo svaki kamen Srbije da pronađemo kvalitetne ljude i zajedno sa njima formirali 45 odbora u Srbiji. Izbori koji su pred nama su prilika da političkoj sceni Srbije predstavimo nove i kvalitetne ljude koji su svesni procesa razaranja i privatizacije Srbije i koji su spremni da uluže sebe da takvo stanje promene“, rekao je Aleksić i dodao da očekuje da će se odnos snaga na političkoj sceni Srbije značajno izmeniti nakon lokalnih, pokrajinskih i parlamentarnih izbora.

Obeležavanju slave Sveta Tri Jerarha prisustvovali su i predstavnici formiranih odbora Narodnog pokreta Srbije, ali i predstavnici Socijaldemokratske stranke i Socijalističke partije Srbije kao koalicioni partneri koji uz Narodni pokret Srbije čine vlast u Trsteniku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari