Ambasada SAD: „Slučaj Bitići“ prioritet

Ostavite komentar


  1. Da, SAD nece zaboraviti ubistva trojice albanskih terorista sa americkim pasosima koji su u Srbiju dosli da ubijaju bas kao sto ni Srbija nece zaboraviti ubistva na hiljade srpskih CIVILA od strane SAD, unistavanje CIVILNIH objekata, skola, puteva, mostova po Srbiji, podrsku SAD otcepljenju dela Srbije, etnickom ciscenju Srba sa Kosova, pomaganje onih koji su izvrsili zlocine nad srpskim CIVILIMA na Kosovu itd.

  2. A ko je gadjao voz , ko je gadjao mostove , ko je uveo sankcije, ko je koristio osiromaseni uranijum, ko je bombardovao hemijska postrojenja , ko se na kraju ugradio u drzavu Srbiju u sve i svasta , ko je osnovao haski tribunal, ko je naredio da se Srbi osude , ko je sve to radio bez ododbrenja SAVETA BEZBEDNOSTI gospodine Godfri , sta ce drzavljani SAD na tlu Srbije ………mada zarobljenike nisu smeli ubiti ali ni Vasi nisu smeli biti ovde , da niste dosli bez pitanja i odluke Saveta bezbednosti ne bi ni Bitici dosli u Srbiju , nista se ne bi desilo i u Haskom tribunalu su se desavale slicne stvari ………………..ako bi pogledali Gvantanamo i sta se tamo desavalo ali da ne idemo tako daleko .

  3. 400 stotine drzavljana SAD albanskog porekla su bili pripadnici tzv. „atlantske brigade“ u okviru UCK. Sta su ti americki drzavljani radili na teritoriji Srbije? Ko im je omogucio da dodju do oruzja? Ko ih je obucavao? Zbog cega SAD podrzavaju teroriste? Koliko ljudi, CIVILA, su ubili americki drzavljani u unioformama UCK? Sta je sa pravdom za njihove zrtve? Sta je sa odgovornoscu SAD zbog zlocina svojih drzavljana? Sta je sa odgovornoscu SAD u vezi podrzavanja i naoruzavanja tih terorista?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.