Ambasada SAD: Vlasti Srbije treba da odgovore zašto ratni zločinac traži slobodu za ubice premijera

Ostavite komentar


  1. Amerikanci moraju da budu zaprska za svaku corbu,licno nisam za oslobodjenje bilo kojih ubica, pa ni Jovanovica,ali mi smeta americko uplitanje jer je Srbija nezavisna drzava sa svim svojim manama i vrlinama.

  2. Zamislite da je ubici Kenedija, dok je u sedeo u zatvoru, Nikson organizovao ultradesničarsku grupu da na petoj aveniji potpisuju peticiju za njegovo oslobađanje.

  3. Možda ambasada SAD i nekih drugih zemalja nisu obaveštenje da su neki ratni zločinci u Srbiji proglašeni Narodnim herojima. Jednom od njih je svojevremeno dodeljen naziv ulice umesto naziva streljnog predsednika Vlade.

  4. „nevladina agencija američke vlade“…. ima smisla?… Agencija za mešanje u suverena pitanja nezavisnih država pod plaštom zaštite demokratije i ljudskih prava bez bilo kakve kontrole suverenih država na čijoj teritoriji deluje….. E baš bi voleo da vidim kako Amerika ovakvo nešto dozvoljava na svojoj teritoriji

  5. Kapetan Dragan je pasivac nije mu lako. U Australiji je to naučio i družio se sa Trandzama

  6. Naravno da je nevin jer ubica je av ili huligan svih huligana a i još neka ubistva su na njegovoj sadomazohističkoj duši zločinačkoj.

  7. Šta reći posle:helsinška komisija nevladina organizacija američke vlade čiji je osnivač američki kongres?tako sam pročitao u vašem tekstu

  8. Da je normalno drustvo i vlast ovaj bi trebao na Goli otok.. A ovako dogurat ce do ministra odbrane.

  9. Oni zahtjevaju……, a puni su monstruma, patoloških ubojica, oni koji su ubili najviše svojih predsjednika, a ubojstvo J. F. Kenedija….koje je financirao lobi protiv uspostavljanja normalnih odnosa sa bivšim SSSRom i koji je bio protiv dogovora o smanjenju nuklearnog naoružanja….taj atentat su prišili Li Harvi Osvaldu. Koliko legitimnih vlada širom svijeta su srušili i postavili „demokratske vlade“ sa strukturom koji su igrali po notama Amera. Ustoličili su Osamu Bin Ladena da raz*ebe Ruse u Avganistanu, a on im je na kraju zavukao mahunu do jaja i…..morali su ga demokratski ubiti. Tako to rade demokrate i borci za ljudska prava, koji su Indijance naučili što je civilizacija i damokratija, a da ne spominjem da i danas ubijaju Afroamerikance. Koliko je civila ubijeno u njihovim „intervencijama“ u ime ljudskih prava i sloboda, onako usput, slučajno i…….i bili su kolateralna šteta. ‘Ko ih hebe, kad su bili na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme. Trebali su pobjeći iz svojih kuća, da njihove pametne rakete mogu sijati demokratsku. Ma na*ijem vas ….. borci za demokratsku.
    A što se tiče ovoga teksta….pa ne bi me uopće iznenadilo da i tu nisu svoje prste ubacili Demokratikodrmatori.

  10. Ko je veći zločinac.
    Koliko ste ljudi pobili po svetu i sad se pravite pametni.
    Najbolje da ćutite vi ste sramota i kraj hrišćanstva i civilizacije.
    Što ste nas bombardovali i došli na Kosmet.
    Da vam Albanci mogu slobodno transpotovat narkotike.

  11. Da je neki americki vojnik…izvrsio neko delo nikad nebi bio procesuiran .a vestacki proces u srbiji izaziva zgrazavanje antisrprpskih posmatraca

  12. USA+NATO=ATAK NA SAMOSTALNE I NEZAVISNE ZEMLJE! AMERIKA HOCE DA BUDE KOMARAC I NOSOROG NA MUTNOM JEZERU I U PRASINI!

  13. Ko nas je kleo, nije dangubio. Čitam komentare ovde i na N1 i sa tugom zaključujem, da mi Srbi ne treba više da se razmnožavamo, nismo mi za ovu planetu.

  14. Zasto se niko ne upita od cega zivi i cije novce trosi samozvani kapetan???Ruglo sistema, dno…

  15. Amerikancima nije smetao isti“ratni zločinac“ kad je trebalo sklanjati Miloševića…
    Koliko američkih vojnika traže države gde su intervenisali???

  16. Nit je Draganu dokazan bilo kakav zločin, nit su osuđene ubice premijera. U tome je suština.

  17. Čitajuci komentare u prilogu, po ko zna koji put dolazim do zaključka da mi Srbi više mrzimo svoje „neprijatelje“ nego što volimo sebe; e moj ĐInđicu, šteto kolateralna.

  18. A mozda se ameri boje da se sazna ko je stvarno pogodio premijera kad zvezdan izadje!

  19. Ko je ambassador SAD pa da se njemu polazu racuni.Nekad su anbassdori bili zadnja karika u nekoj vlasti. Sad su oni nesto ajte molim vas.

  20. Sta je briga amere za to.Prvo su nas zavadili da izvuku svoju korist.Neka gurnu nos u svoje dvoriste i neka ostave svet na miru koji pati zbog njih.

  21. I to kaze ambadador drzave u kojoj su uhlebljenje nasli najveci kriminalci i zlocinci!

  22. smetati sto amerikanci su objavili istinu ali kada rusi nesto objave i jos gore stvari to tebi ne smeta

  23. Premijer Djindjic je bio demokrata, a Srbija ima autokratsku vladu,
    koja je rusilac demokratije.

  24. Bilo bi korisno, zbog ogromnog interesovanja javnosti, upriličiti i jedan intervju sa poligrafom.

  25. Vrlo brzo ćemo da se oslobodimo ove radikalske vlasti, svi ovi „heroji“ će,kao što to uvek biva sa miševima, da pobegnu u rupe o meće smeti da se pojave. Sad su se kao osmelili, a zna se da su to sve sero*e koji su jaki samo na internetu i kad ih ima 5 na jednog.

  26. Pogresno je to sto taj trazi ali je jos pogresnije da zemlja demokratije i slobodnog govora pokrece kampanju ucutkivanja. Demokratija je upravo to. Da svako ima glas. Pa cak i oni koje ne volimo ili se sa njima ne slazemo. Koliko god da su u krivu. Demokratski ih treba osporiti a ne na giljotinu kao sto bi to nasi prijatelji i najveci promoteri demokratije zeleli. Lead by example!

  27. Viim da srbadija peni zbog “americkog mesanja “u srpska posla,aj sad u inat amerima izaberite ovog hokstaplera za presednika!;)

  28. Au srbi zgrozeni zbog “mesanja amera”a kad onomad ubise Djindjica rusi samo sto nisu poslali telegram da im cestitaju!

  29. Ameri sta ocekujete od Vucica,pa zar vam nisu poznate njegove izjave da je se napio kada je ubijen premijer Djindjic i za jednog Srbina 100.Muslimana?

  30. Zašto se ponovo mešaju u događaje u Srbiji.
    Američka ambasadio i Ameriko, gledajte svoja posla.

  31. Normalno da treba da odgovore. Ja sam bio naivan i mislio da je kapetan Dragan stvarno dosao da pomogne srbima u krajini, a on sada otkriva ko ga je doveo i mora da vrati uslugu. Ubedjen sam da je Djindjic bio jedini pravi vodja srba koji je mogao da reformise Srbiju u demokratku drzavu. Zato su ga i ubili. Ne razumem sto nije pomogao Draganu da izbegne kaznu, verovatno nepravednu, ali traziti ubici slobodu otkriva ko je Dragan, ma kakav bre kapetan. Zato i nismo uspeli da napravimo Krajinu, sa takvim liderima nema uspeha. Setite se Milosevic, Vucic (protiv plana koji je mogao sacuvati kakvu takvu krajinu, Dragan… luzeri

  32. Da je ubio ondasnjeg predsednika Jugoslavije Milosevica sada bi trazili da im se objasni zasto nema spomenik na trge svakog grada. Znaci nije u pitanju funkcija, nego da li je njihov covek ili nije. Da li je Srbin, Danac, Rus, Kinez ili Mongol najmanjenje bitno.

  33. Zasto ste iznenadjeni ? Dajete podrsku AV i njegovoj nakaradnoj politici , pa se covek zaigrao i preigrao , kad vec nema nikakvih sankcija do sada.

  34. „Helsinška komisija, nevladina agencija američke vlade čiji je osnivač Kongres…“
    Nema nagrade ko pogodi sta ovde nikako neradi. Samo CIA asset moze da objavi ovakvu otvorenu laz

  35. Ameri, pritisnite jače, neće vam Vučić rešiti pitanje Kosova. On je iz istog tog miljea.

  36. Sve je to Jednostavno moglo i trebalo da se reši, pa ne bi sad bilo ni kojekakvih Dragana niti slične gamadi. Ni po zatvorima, ni na čelu države

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.