Ambasador Srbije u Rimu: Virus već u decembru bio u Italiji

Ostavite komentar


  1. Znalo se za virus u Kini?
    Znalo se za avione koji dolaze iz Kine?
    Znalo se… nastavite sami.

  2. Sto samo implicira koliko su se dugo u Kini skrivale informacije o virusu. Posto su oni problem prijavili 31.decembra (kad dobar deo planete razmislja gde ce za Novu godinu).

  3. Obratiti pažnju na ove geografske podatke:
    – većina kriznih žarišta korona virusa su na severnoj polulpti planete u relativno uskoj zoni od oko 2000 kilometara (latitude) i simetrično raspoređenih (longitude) kako sledi:
    Vuhan:
    30.5928 N 114.3055 E
    Bergamo:
    45.6983 N 9.677 E
    Madrid:
    40.4186 N 3.7038 E
    Seattle:
    47.6062 N 122.3321 E

    1. Ovo nije tacno. Virus se pojavio u Vuhanu oko Nove godine, ali je bio potpuno nepoznat. Kinezima je trebalo jos par nedelja da ga izoluju i definisu. U Italiju je stigao kasnije. Ovo oko utakmica nema veze ni sa ci , najmanje se prenosi na otvorenom i na vazduhu. Ambasador se ‘informise’ na trac stranicama sportskih casopisa. Iako je rodjen u Rimu, kao dete diplomate. A teca mu je Josip Broz. Mada je ambasador dugo studirao pravni, do svoje 31, ali se odmah ubacio u diplomatiju preko tetke Jovanke Broz

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.