Ani iz Beograda muž oteo decu i odveo ih u Hrvatsku, granična policija tvrdi ga „nisu primetili“

Ostavite komentar


  1. Nesretna deca! Posle svih dosadašnjih sličnih slučajeva istina je da u Centrima za socijalni rad rade nesposobni ljudi za ovu oblast. Kako ovako nešto može da se desi? Mnogo činjenica, naravno, o ovoj situaciji ne znamo. Iz konfuzne izjave majke kojoj su deca oteta (već drugi, put, jer kaže da joj je bivši partner „2020 već jednom legalno kidnapovao decu“) možemo samo da zaključimo da ništa ne funkcioniše u sistemu, uključujući i policiju na granici. Bez nade da će se išta promeniti na bolje u skorijoj budućnosti.

  2. Sve potplaćeno. Korupcija. Tu smo svetski šampioni. Vlast je nezainteresovane da istražuje.

  3. Prvi put da cujem da je CZSR postupio ispravno.Ocrnise oca dece.Em ima starateljstvo i spreman je na sve da bude sa svojom decom,koja su i rodjena u Svajcarskoj.Majka se sklonila u sigurnu kucu u Srbiji?Od koga?A decu dala babi i dedi,pa pomislila da ce tata da sedi skrstenih ruku.Tako se bori za svoju decu.Hteo je da bude sa njima,to je njegovo pravo doneto zakonskim putem u drugoj drzavi.A ne da napakosti majci,kako su ga presstavili.Pravda za oca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.