Anketa: Većina građana protiv istovremenog izvođenja radova u Beogradu

Rezultati ankete

Ostavite komentar


  1. kad bi naterali jednog od „kompletnih Idiota“ (po Zlatoustom) da prokomentarise anketu…..onog „zamenika“

  2. I sta cemo sad…?!! Da citiram Predsednika,kao vrsnog poznavaoca mentaliteta i mentoliteta gradjana…Mozda,da sa zakasnjenjem,obucemo zute prsluke ili zute gace…!!!

    1. Ma jok,opusteno…briga ih..i nisam sigurna da ovakva anketa ista znaci-svakodnevni sam korisnik gsp-a od Bg do Nbg i to je za mene potpuni horor sa ovim radovima,ali ne vidim u prevozu da se iko buni ili komentarise…plus bez klime ili normalnih prozora,ma uzas! A dodatni je uzas ta tisina ,kao da nikome ne smeta i kao da je to normalna situacija…

    1. .Pa valjda Vam je jasno da se samo otvaraju nova gradilista, a stara ne zatvaraju,Na svakom 2-3 radnika.Nikad kraja..naravno da svi volimo da se gradi, ali ne da se pravi haos zato sto se radi.Postoji nesto sto se zove dobra organizacija posla, zar ne „mrsoje“?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.