AP: Rusko i kinesko naoružavanje Srbije Zapad i susedi posmatraju sa nelagodom

Ostavite komentar


  1. Nezavisna zemlja ima suvereno pravo da bira gde će nabavljati naoružanje, a među proizvođačima mora vladati konkurencija. Pored toga, ruski i kineski pvo sistemi su bolji od zapadnih (ruski daleko bolji), a neuporedivo su povoljniji. Prema tome, racionalna odluka je kupovina takvog naoružanja. A zapad, ako mu to smeta, neka uđe u tržišnu utakmicu tako što će nam ponuditi bolje i jeftinije proizvode. Još bolje – neka nam ih donira, kao SAD Hrvatskoj.

    1. Kupovinom rusko-kineskog otpada,Srbija je izabrala ‘pravac kretanja’-sto dalje od EU i USA!A vasa tvrdnja,da su kineski i ruski pvo sistemi bolji,govori o vama-kao ‘rusofilu’.Glavna ‘zasluga’ za dovodjenje Kineza u Srbiji je na ‘vojvodi od Bajcetinu’!On je taj,zajedno sa Vucicem,koji rade na projektu-Srbija u evro-azijskoj uniji!

    1. Zato što je ta „skora kupovina“ nečiji onomadašnji san s kojim uspešno zamajava sluđeno i anestezirano pučanstvo.

  2. Kada bi cilj Srbije bio azijska unija onda bi bilo razumno i logicno kupovati njihovo naoruzanje ali ako vam je cilj EU!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.