Apel radnika Fabrike vode u Zrenjaninu: Očigledno da neko od lokalnih moćnika hoće da preotme fabriku

Ostavite komentar


  1. Meni ovo pre liči na klasičan spin. Godinama opština izdvaja milionske iznose naših para daje privatnom preduzeću tj. fabrici vode koja sve to vreme ne uspeva da izgura poželjni kvalitet vode. Sad kao vodovod sabotira. Providno.

  2. A lokalni moćnici su? Naravno oni koji su u lokalu ali i u celoj Srbiji članovi SNS.

  3. Fabrika vode u zrenjaninuu poslednje tri godine prema podacima APR-a radi u proseku sa 1 radnikom.U javno objavljenom bilansu uspeha za 2019-u godinu stoji da je gubitak veci od kapitala za preko 10 miliona dinara.Znaci fabrika je prakticno u stecaju.Inace u fabrici nema diplomiranih hemicara ili tehnologa koji su radili u bilo kojoj fabrici vode ranije.Upravo tvorci korupciju koriste navodne radnike za pritisak za rad fabrike koji ni u jednoj drzavi europske unije ne bi mogao da radi.

  4. Svi Zrenjaninci dobro znaju da Vodovod i šačica moćnika muti vodu na račun zdravlja građana. Proćerdali su petogodišnji samodoprinos i mnogo naših novaca na račun lopovluka, traženja pilot postrojenja, deviznih dnevnica, napumpanih honorara… To koristi vodena mafija koja ispred nosa inspekcije prodaje tuđe česmovače. Zna se i ko stoji iza svega, neko čija će pokoljenja odgovarati pred Bogom. Žednom čoveku je teže nego gladnom. Nova Fabrika nam je omogućila da se barem istuširamo u čistoj vodi iako Vodovod obavlja distribuciju kroz trule azbestne ceni za koje tvrde da pucaju jer u njima nije visok pritisak .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.