Aplikacija Danasa od danas i na Huawei uređajima 1

Mobilna aplikacija lista Danas od danas je dostupna u Srbiji i za korisnike Huawei pametnih telefona.

Aplikacija se može preuzeti na Huawei AppGallery koja je vidiljiva na svim uređajima ove marke telefona kupljenim posle marta 2018. godine, a što čini 36 odsto sbih Huawei telefona na tržištu Srbije.

App Gallery je zvanična Huawei prodavnica aplikacija u okviru koje možete pronaći veliki broj kako globalnih tako i lokalnih aplikacija. Sve što je potrebno da uradite kako biste neometano koristili Huawei App Gallery jeste kreiranje sopstvenog Huawei ID naloga već pri početnom podešavanju telefona.

Osim toga, kako bi prelazak iz starog u novi telefon bio što jednostavniji, Huawei je kreirao posebnu aplikaciju pod nazivom Phone Clone koja sve korisnike lišava straha gubitka podataka prilikom zamene telefona.

Ona je na svim Huawei telefonima preinstalirana, a na novi telefon ukoliko nije Huawei možete je instalirati tako što ćete je preuzeti sa prodavnice aplikacija, bilo da je reč o Apple Store-u ili Google Play-u.

Od aprila 2018. godine, kad je puštena u rad širom sveta, platformu HUAWEI AppGallery koristi više od 390 miliona aktivnih korisnika na mesečnom nivou, iz više od 170 država i regiona.

Ukupan broj preuzimanja je za godinu dana dostigao broj od 180 milijardi, dok se istovremeno povećava broj vrhunskih stranih aplikacija zahvaljujući sve većem broju programera koji se pridružuju HMS ekosistemu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari