Autorima i voditeljima emisije „Dobar, loš, zao“ upućene pretnje preko Instagrama

"Biće vama opelo kad vas Vučić dohvati"

Ostavite komentar


  1. Realno nije uopste prijatno da koliko god ova vlast koristi mnogo banalni i prostacki jezik , da koriste istim il jos gorim recima sa toliko psovke i uvrede i sami voditelji u dobar los i zao emisiji, jer uvek ce nekog iznevirati i nece proci bez nekog tipa odgovora!!! Neka se bave analizom i resenjima a ne uvredama u svojim emisijama

    1. Kako niko ne pominje Darka Mitrovića kad su mu pretili smrću i nedavno ga vređali po novinama. Ni njega ni Marka niko da pomene. Kao da ne postoje

  2. To se nekad zavalo “ jurisni odredi“ u slicnom drzavnom uredjenju.
    glasali ste gledajte

  3. Pošto šretnje obiluju pravopisnim i gramatičkim greškama mora da dolaze iz poslaničkih klupa.

  4. Ne brinite. Peta kolona i izdajnici su u Srbiji zaštićeni kao beli medvedi. Da ste na Kosovu i Metohiji ili, u Hrvatskoj, davno bi vam se zameli tragovi. Ne bi bilo ni opela ni sahrane. Morate dozvoliti ljudima da vam na neki način odgovore. Kada nepretano sejete i pumpate toliko mržnje prema ovom narodu, negde mora da pukne. Srećan sam što bezbednosni organi Srbije, brinu i o sigurnoti petokolonaša. Eh, sada, oni ne mogu da nateraju narod da vas voli.To izlazi van granica njihovih nadležnosti. Kako ono beše, „ljubav za ljubav, mržnja za mržnju, a sir za pare“.

  5. Gledam vasu emisiju i mislim da ste i vi svesni da je za ocekivati da se ovako nesto desi.Moram da kazem da mi se ne dopada vas recnik i brojne uvrede.Sve se moze reci i na pristojnji nacin a da ima istu tezinu.Ne treba da koristite recnik poslanika u parlamentu,mi upravo takvo drustvo ne zelimo.Onima koji razumeju trenutno stanje u zemlji i sta se desava, ovakav recnik ne prija,a ko ne razume treba ga malo suptilnije informisati i ubediti.Osudjujem svaki vid nasilja pocev od verbalnog,jer smo dosli u fazu da ne znam da li ce neko da upotrebi silu ako necu da predjem na MTS ili zamolim nekog da stavi masku.Ajde da ne doprinosimo opstem neukusu i ludilu.

  6. Kako ne vide preko instagrama dal imaju zube, ako nemaju cega se plasis.
    Sram vas bilo, bolje bi blo a i korisnije da ste nam Vidojkovicu dali nastavak knjige o intimnim odnosima na tlu Beograda drugi deo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.