Bahatost vlasti suspendovala parlament

Advokat Aleksandar Lojpur o "ležernom odnosu" države prema Ustavu i zakonu

Ostavite komentar


  1. Advokatska komora je zauzela stav da su skajp suđenja neustavna i nezakonita. To je i moje mišljenje. Okrivljeni nisu obavezni da učestvuju u takvim suđenjima pa ako bi me neki klijent angažovao da ga zastupam u takvom suđenju savetovao bih mu da ne učestvuje u takvom suđenju, navodi Lojpur.

    Pa šta to onda niste poslali u Hag. Korišćenje visokih tehnologija ne važi za sudove. Oni su i tako tu samo da nabijaju troškove. I ja se ne slažem da advokati uzimaju novac bez fiskalnog računa i da ne prijavljuju zaradu pa oni to svaki dan rade. Ne vidim ništa loše u tome da neko koristi skajp, smanjuju se troškovi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.