Fudbaleri i rukovodstvo Crvene zvezde uživo su pratili meč između zagrebačkog Dinama i poljskog Leha, koji su ova dva tima odigrala na pripremama u Antaliji, gde se i crveno-beli spremaju za nastavak šampionata.

U jednom trenutku, navijači hrvatskog kluba počeli su da vređaju čelnike Crvene zvezde uzvikujući „Srbe na vrbe“ i „Ubij, ubij, ubij Srbina“, na šta su, srećom, vodeći ljudi kluba iz Ljutice Bogdana ostali nemi tako da nije došlo do većeg incidenta.

– Kada su navijači Dinama shvatili da je levi bek poljskog tima naš Ivan Đurđević počeli su da uzvikuju pogrdne parole na račun Srba. Međutim, sve je vrlo kratko trajalo i mi u klubu verujemo da to nije imalo nikakve veze sa našim prisustvom na utakmici. Ipak se sve dobro završilo i na taj detalj se više nećemo vraćati – rekao je u izjavi za Danas portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski.

Crveno-beli su, posle subotnje pobede nad bugarskim Liteksom (2:0), juče igrali prijateljski meč koji su naknadno ugovorili sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva, a danas će odmeriti snage sa ekipom Leha iz Varšave. Crveno-bela ekspedicija se sutra u kasnim večernjim satima vraća u Beograd.

Ninkov: Niko nije nezamenljiv

Desni bek Crvene zvezde Pavle Ninkov zadovoljan je učinjenim u Antaliji.

– Rezultati na pripremama su stvarno nevažni, bitno je da smo svi zdravi i da ispunjavamo plan i program. Zimska selekcija je učinila da klupa bude duža, ali i rad na treninzima veći, zbog konkurencije. Sada niko nije nezamenljiv, a to je najbitnije – rekao je Ninkov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari