Prisustvujte rok svirci u subotu u požarevačkom klubu KB i pokažite humanost. Prikupljena sredstva iskoristiće se za nastavak lečenja Vladimira Vujovića, basiste kostolačkog benda The Static.

Mladom Kostolčaninu, Vladimiru Vujoviću (1984), kome je dijagnostikovan višestruki karcinom, još uvek je potrebno obezbediti novčana sredstva za hitan nastavak lečenja u Rusiji. Zato će u subotu uveče u požarevačkom klubu „KB“, nakon decembarske u Kostolcu, biti organizovana još jedna humanitarna svirka. Nastupiće između ostalih bendovi Divert, KGB, Socijalni slučaj, Anti-Infrakt, Jam Session i mnogi drugi… Ulaz je besplatan, a svi posetioci će imati priliku da, u skladu sa svojim mogućnostima, ubace novac u specijalno pripremljenu kutiju za prikupljanje pomoći. Sva prikupljena sredstva će biti uručena članovima Vladine porodice i biće iskorišćena za nastavak njegovog lečenja u Rusiji.

Pozivamo vas da u subotu dođete u „KB“, da prisustvujete odličnoj svirci lokalnih bendova i da još jednom pokažete svoju humanost.

Ako niste u mogućnosti da dođete, novac možete uplatiti i na račun u Komercijalnoj banci: 205-9011005852182-10.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari